Siirry pääsisältöön

Emäntä koulutuksessa

😊 Sen lisäksi, että kouluttaudun joka kerta mennessäni koirien kanssa kurssille, olen myös löytänyt sisäisen oppijan itsessäni uudestaan ja päättänyt kouluttautua koetoimitsijaksi. Koko ajatus lähti siitä, että yhdistys kaipaa kipeästi koetoimitsijoita MH-luonnekuvauksiin omista riveistä.

Kursseja ei niin vaan ollutkaan sitten tarjolla, mutta minä ja toinen yhdistysaktiivi ilmoittauduttiin ensimmäiseen mahdolliseen mikä löydettiin Kennelliiton Tapahtumakalenterista. Luumäelle siis. Siinä ilmoittautumisen yhteydessä en ajatellut ajomatkaa kotoa kurssipaikalle. Ja vielä vähemmän osasin olettaa, että kurssi alkaisi jo kello 8.30.

Eli lauantaina oli aikainen herätys ja reilun kahden tunnin kurssipaikalle. Eipä ollut paljon liikennettä ja kelikin oli onneksi suht siedettävä. Turhan jämptille kyllä ajoitin reissuni, koska pysähtyessäni pahaa aavistamatta Korian ABC-asemalle, en osannut aavistaa, millaiseen kiusaukseen joutuisinkaan.  Novitan lankamyymälä! Voi apua - siellä minä katselin ihanaa lankataivasta kellon laukatessa. Lopulta pakotin itseni irti siitä näkymästä ja voin ylpeydellä todeta, etten ostanut mitään.

Kurssipaikalle saavuin vain minuutin myöhässä. Kurssipaikka oli paikallinen lounaspaikka Kahvi-Pakari. Tila oli vähän hälyinen, mutta toimitti virkansa. Ja sen mitä hävisi tilana, niin lounas kyllä korvasi sen. Oli meinaan erittäin maittava lounas - possunleikettä, joka ei yleensä ole mitenkään suosiossani.


Muistiinpanojeni alku
Päivä oli pitkä ja iltapäivällä alkoi jo väsyttämään, mutta niinpä vain jaksoin istua loppuun saakka. Todistus plakkarissa sitten reilun kolmen tunnin ajomatkalle kohti möksää. Keli oli huomattavati huonompi kuin aamulla, mutta hyvin jaksoin.
Todistus
Nyt vielä osio 2 MH-luonnekuvauksen kurssina ja sitten olen valmis kummittelemaan MH:ssa. :)



Kommentit